Jouw coach

 
 
Graag stel ik me even voor! Ik ben Ilse Hommering, een sportieve moeder wonend met mijn gezin in Helmond. Sport is mijn grootste passie. Wat begon als een hobby is nu uitgegroeid naar een uitdaging om anderen te motiveren in BEWEGING te komen en te helpen naar een FIT EN VITAAL LEVEN! Dit doe ik door middel van groeplessen, hardlooptrainingen, voeding en supplementen.
 
Omdat ik zelf ervaar hoe belangrijk het is je goed te voelen, een (preventief) sterk en gezond lichaam te hebben, vind ik het allerleukste anderen hierin te begeleiden. Om me heen zie ik geregeld mensen met lichamelijke klachten, die vaak moe zijn, het moeilijk vinden tijd te maken om te gaan bewegen/sporten… Het is een uitdaging deze mensen te helpen, met kleine aanpassingen van de leefstijl, aan een fitter lichaam, gelukkiger met zichzelf en meer energie. Ik ben dankbaar dat ik hierin iets kan betekenen want ik wens dat iedereen gezond en vitaal oud wordt. Gezondheid begint bij jezelf, maar je hoeft het niet alleen te doen!
 
In 2020 heb ik me aangesloten bij RCVRY RUN en kan ik dames met borstkanker op een verantwoorde manier begeleiding in hun training. Het is wetenschappelijk bewezen dat beweging heel belangrijk is tijdens, voor en na het behandeltraject.
 
VITAAL oud worden willen we allemaal.
 
Wat je nu investeert in een goed en fit leven, houd je later langer vitaal!
Dit begint met een aanpassing van de leefstijl. De juiste KEUZES maken. De trap ipv de de lift. De fiets ipv de auto. Een appel ipv appeltaart.
Maak dit je levensstijl en bewaar het andere voor de uitzondering.
 
Slechts 30% van HOE je oud wordt is genetisch bepaald. Je hebt 70% zelf in de hand. Je kunt je gezondheid beinvloeden. Het is jouw keuze!
 
Wat is haalbaar en past bij jou? Dat is voor iedereen anders en maakt het juist een mooie weg naar bewustwording, balans en nieuwe energie!
 
Kijk gerust verder op mijn site. Ervaar of dit jouw weg kan zijn naar een gezond en fit leven. Neem vooral contact op voor meer informatie en/of een kennismaking! Ik zie je graag binnenkort! 
 
Samen op weg naar een gelukkig, fit en vitaal leven!
pixlr_20190124131940441_20190124134102685

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close