Supplementen

Supplementen zijn een aanvulling op gezonde voeding.

Supplementen zijn er in verschillende soorten zoals, capsules, drankjes, tabletten en poeders. Je kunt kiezen uit ontelbaar veel potjes en doosjes. De producenten zijn niet verplicht het effect te bewijzen, dus weet jij wat je gebruikt en waarom?

Veel voedingsstoffen halen we uit gevarieerde en gezonde voeding.

Echter, is de landbouwgrond verzadigd en hebben de verse producten een lang transport, waardoor ze minder voedingsstoffen bevatten. Daarnaast zorgt ons moderne leven met veel bewerkte voeding, inactiviteit, chronische stress en slaaptekort voor een verstoring in de vetzuurbalans. Dat vermindert je kwaliteit van leven: je wordt sneller moe en prikkelbaar. Je krijgt een verhoogde kans op verschillende klachten, zoals: hoofdpijn, langzame wondheling, hoge bloeddruk, gewrichtsklachten, Diabetes type 2, menstruatieklachten, somberheid en huidklachten (bv eczeem)

Wist je bijvoorbeeld dat een tekort aan Omega3 huidklachten en concentratieproblemen kan veroorzaken? En, dat een tekort aan vitamine K2 een risicofactor is voor osteoporose en hart-en vaatziekten?

Het is belangrijk je lichaam te voeden. Dit doe je door de juiste voeding en goede supplementen.

Gebruik jij al een tijdje supplementen, maar merk je geen verschil of weet je niet of het de juiste voor je zijn?

Graag help ik je verder! Ik geef je alle info en advies over goede supplementen. Ben je op zoek naar vegan, ook dan kan ik je helpen!

Breng je vetzuurbalans in evenwicht en versterk je gezondheid!

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close